Apr 20

Panduan Memilih Taska

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga melancarkan ebook Panduan Memilih Taska ni setelah delay beberapa lama atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Ebook ini dihasilkan atas kesedaran banyaknya kemalangan yang berlaku di Taska. Lebih menyedihkan bila ada Taska yang tidak berdaftar dan seolah-olah lepas tangan apabila kejadian tidak diingini berlaku.

Jadi, sebelum kejadian tidak diingini berlaku, kita berhak memilih yang terbaik. Rasulullah s.a.w sendiri suruh kita berusaha sebelum tawakkal kan. Mahu memilikinya? Klik sini.

Oh, serentak dengan pelancaran, saya juga turut mengadakan cabaran affiliate.

Hadiah yang Ditawarkan
1. Jualan 200 ke atas – Hadiah RM1000.00 + komisen *
2. Jualan 150 – 199 – Hadiah RM750.00 + komisen *
3. Jualan 100 – 149 – Hadiah RM500.00 + komisen *
4. Jualan 50 – 99 – Hadiah RM200 + Komisen *
5. Jualan 30 – 49 – Hadiah RM100 + Komisen *
6. Jualan 20 – 29 – Hadiah RM50 + Komisen *
7. Jualan 10 – 19 – Hadiah RM30 + Komisen *

***(Hanya 10 jualan sudah melayakkan anda untuk mendapat bonus)***

**Jumlah komisen bergantung kepada jualan sebenar

HADIAH TOP AFFILIATE (Selain daripada komisen dan hadiah asas)

Top 1External Hard disk 500GB + Voucher RM30 Hanis Amin Shaklee Store* (Minimum 100 Jualan)

Top 22GB mp3 player + Voucher RM25 Hanis Amin Shaklee Store (Minimum 80 Jualan)

Top 3USB Webcam + Voucher RM20 Hanis Amin Shaklee Store (Minimum 50 Jualan)

* Voucher melayakkan anda mendapat diskaun untuk pembelian mana-mana produk dari http://shaklee.hanisamin.com

Untuk info selanjutnya, sila layari http://www.wangcyber.com/forum/cabaran-wc/39250-cabaran-44-hari-pilihtaska-com-menangi-hdd-500gb-dan-lain-lain-hadiah-menarik.html

Nak sertai? Klik sini sekarang!

Daftar aje. Bahan-bahan promosi dah pun disediakan dalam ruangan tersebut.

Tak tahu cara promosi?

Saya berikan beberapa laman web untuk panduan anda ya!

http://rezqi.com/tag/cara-promosi-produk-affiliate
http://amirulcyber.com/msia/affliate-program/promosi-produk-affiliate-melalui-blog.html
http://www.endangkusman.com/promosi-url-affiliate/

Nov 18

Cabaran affiliate ebook rahsia tangisan bayi

CABARAN AFFILIATE EBOOK RAHSIA TANGISAN BAYI

>>DAFTAR AFFILIATE DI SINI<<

http://rahsiatangisanbayi.com/member
Ebook “Rahsia Tangisan Bayi” Ini Dijual Dengan Harga RM30
Kami menghargai titik peluh rakan-rakan agen affiliate dalam membantu kami mempromosikan ebook ini.
Maka kami menyediakan komisen sebanyak 50% iaitu RM15 bagi setiap jualan

Continue reading

Apr 16

FabulousMom fleamarket

Assalamualaikum..

Bagi sesiapa yang dapat newsletter dari FabulousMom tentu tahu, mereka akan mengadakan flea market Sabtu ni (esok la tu). Ini email dari FabulousMom.

Our flea market is back! Please invite your family members and friends…

We will be offering storewide 15% discount on that day(except for best buy items and spare parts of breastpumps) too to make this event a merrier one. :-) This storewide 15% is applicable for our Bandar Puchong Jaya outlet too, should you could not come over to TTDI for any reasons. (NOTE: flea market is at TTDI only).
Continue reading

Mar 18

Sale! Sale!

Assalamualaikum…

Tengok-tengok banyak betul sale ada dalam bulan ni dan awal bulan depan. Sempat ke nak pegi ye? macam banyak lagi barang tak beli tapi takut nak kejar semua tak dapat pula. Yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran. Takut pula nak beli last minutes, kot-kot terbersalin awal. Anyway, senaraikan je la sale yang ada. ada rezeki pergi. kalau tak, insyaAllah pergi mana yang boleh aje.

Babyjaya

Babyjaya Sale 13 March to 11 April 2010

A One-Stop Shop for your Baby

Baby Products on Sale:
Car Seat
Stroller
Travel System
Baby Cot
Breast Pump
Bottle Warmer
and more…

Time: 11am – 8pm (Except Tues)
(click Read more)
Continue reading

Mar 04

Jom shopping!

Assalamualaikum…

Dah beberapa hari cuba mencari macam mana nak buat supaya link-link di sebelah ada update. Senang sket nak tengok mana blog dan site yang ada berita terbaru dan berita menarik. Alhamdulillah…akhirnya berjaya juga. Dah lama install WP Social Blogroll plugins tapi asyik tak menjadi. Rupanya tertinggal satu step sahaja. Alhamdulillah, dah tau macam mana nak gunanya. Semalam ada terjumpa berita tentang My Dear Warehouse sale. Macam menarik je.

My Dear Baby & Children Products Warehouse Sale

4 to 14 March 2010

Products Offered:
Operated Car
High Chair
Stroller
Tricycle
Hammock Spring Cradle
Toiletries
Car Seat
Walker
Push Car

Terms: Cash and Credit Cards
Time: 9am – 7pm

Location:
34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong,
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Tel: 603 8060 0093/95

boleh tengok kat http://anythingmaternity.com/.

Weekend ketiga bulan ni pula ada Motherhood Expo 2010 kat Mid Valley.
Venue : Hall 1 , Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC)
Date : 19th – 21th March 2010
Time : 10:30am – 9:00pm
Admission : Entrance is FREE

Major Exhibit :
– Fitness & Slimming Beauty Services
– Maternity & Children’s Clothing and Accessories
– Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
– Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
– Diaper, Furniture and Toy Retailers
– Infant & Toddlers Safety Products
– Breastfeeding & Mommy’s Groups
– Early Education Products
– Financial & Insurance Institutions

Wah, bershopping sakan nampaknya bualn ni. Biasanya harga yang ditawarkan masa ada benda-benda macam ni sangat murah. Kalau murah boleh la beli barang-barang keperluan yang tak beli lagi.

Kat link sebelah saya ada letak 2 website yang selalu update tentang sale. Kalau ada sale terbaru senang la saya tau. Tapi buat masa ni berminat nak beli barangan baby je, kalau sale yang lain-lain tu kurang berminat sket. Ada juga letak satu blog yang promosi give away contest. Manala tau kalau-kalau rajin nak join contest ke. Boleh dapat hadiah. hee hee