Shopback – shopping dapat duit

Assalamualaikum…

Selalu tak membeli-belah di Lazada, Zalora, Hotels.com, Agoda, Groupon dan macam-macam lagi? Sekarang ni semua di hujung jari, shopping pun online je kan. Tapi nak lagi best, bila kita shopping, kita plak yang dapat duit. Nak tau caranya?

Jom, daftar dengan shopback.my. Shopback ni dia link dengan banyak shopping store yang kita selalu membeli-belah tu. Kalau tak daftar dengan shopback pun, kita shopping je juga dekat website tu kan.

shopping dapat duit

Cara dia senang je. Klik link shopback.my ni. Lepas tu daftar. Dah siap daftar boleh klik mana-mana online store dari web shopback ni, dia akan redirect ke online store dan shopping je macam biasa.

Tengok tu, setakat ni dah dapat RM23 dengan shopping kat lazada je. Memang selalu pun beli barang kat lazada. Tapi yang lagi seronok, bila dapat balik sikit duit. Tak banyak pun dapat sikit pun ok kan. Beli kat lazada tu dah memang selalu dapat diskaun, pastu dapat plak lagi cashback. Mestilah seronok kan. Website lain tak pernah cuba lagi. Sebab takde nak beli kat tempat-tempat lain tu.

Itupun dah banyak dah beli barang kat lazada, baru tau pasal website ni ada kawan perkenalkan. Lepas tu, nak cari apa-apa mesti pergi shopback dulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *