Jom shopping!

Assalamualaikum…

Dah beberapa hari cuba mencari macam mana nak buat supaya link-link di sebelah ada update. Senang sket nak tengok mana blog dan site yang ada berita terbaru dan berita menarik. Alhamdulillah…akhirnya berjaya juga. Dah lama install WP Social Blogroll plugins tapi asyik tak menjadi. Rupanya tertinggal satu step sahaja. Alhamdulillah, dah tau macam mana nak gunanya. Semalam ada terjumpa berita tentang My Dear Warehouse sale. Macam menarik je.

My Dear Baby & Children Products Warehouse Sale

4 to 14 March 2010

Products Offered:
Operated Car
High Chair
Stroller
Tricycle
Hammock Spring Cradle
Toiletries
Car Seat
Walker
Push Car

Terms: Cash and Credit Cards
Time: 9am – 7pm

Location:
34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong,
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Tel: 603 8060 0093/95

boleh tengok kat http://anythingmaternity.com/.

Weekend ketiga bulan ni pula ada Motherhood Expo 2010 kat Mid Valley.
Venue : Hall 1 , Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC)
Date : 19th – 21th March 2010
Time : 10:30am – 9:00pm
Admission : Entrance is FREE

Major Exhibit :
– Fitness & Slimming Beauty Services
– Maternity & Children’s Clothing and Accessories
– Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
– Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
– Diaper, Furniture and Toy Retailers
– Infant & Toddlers Safety Products
– Breastfeeding & Mommy’s Groups
– Early Education Products
– Financial & Insurance Institutions

Wah, bershopping sakan nampaknya bualn ni. Biasanya harga yang ditawarkan masa ada benda-benda macam ni sangat murah. Kalau murah boleh la beli barang-barang keperluan yang tak beli lagi.

Kat link sebelah saya ada letak 2 website yang selalu update tentang sale. Kalau ada sale terbaru senang la saya tau. Tapi buat masa ni berminat nak beli barangan baby je, kalau sale yang lain-lain tu kurang berminat sket. Ada juga letak satu blog yang promosi give away contest. Manala tau kalau-kalau rajin nak join contest ke. Boleh dapat hadiah. hee hee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *