Breastfeeding Guide

Assalamualaikum…

Hari tu terjumpa breastfeeding guidebook kat ratuhati.com. Guidebook tu saya letak dalam page download supaya mudah orang nak download. right click+save aje kalau nak simpan. Boleh print sendiri nanti.

Bagus untuk sesiapa yang nak belajar tentang penyusuan susu ibu ni. Siap ada gambar, jadi lebih mudah faham. Ada dalam bahasa inggeris dan bahasa melayu. InsyaAllah, hujung minggu ni saya akan pergi ke kelas penyusuan yang diadakan di seri kembangan oleh susuibu.com.  sangat teruja nak ikuti kelas ni.

Perut pun dah makin besar dan baby makin aktif. Semoga baby ummi sihat sentiasa ye. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *