(SOLD!) Aldo: Ego Convertible Car Seat

Assalamualaikum…

Saya nak let go car seat. Masih baru, tak guna lagi, kotak pun still ada. Sebabnya tersilap beli. Ingatkan dia boleh adjust untuk duduk dan baring, rupanya tak boleh. Cuma boleh 1 kedudukan utk 1 masa.

Info lanjut tentang car set ni boleh tengok di http://www.littlewhiz.com/pd-aldo-ego-convertible-car-seat.cfm

Product Descriptions :-

Suitable from newborn to 4 years ( 0 to 18 kgs )

5 point security harness

Allow rear & forward facing

Internal cushion for extra comfort

Breathable fabric reduce the heat for tropical weather

Car seat weight : 8kg

Harga: RM130

Harapnya dapat beli car seat yang sesuai untuk Muadz lepas ni.

Ada sesiapa yang berminat?

car seat bersama model, Si Cilik Muadz

 

p/s – baru perasan saya tersalah letak harga rupanya. barang baru tapi less 50%. adoii.. tapi takpela, sebab dah tertulis, saya kekalkan harga tapi tak boleh nak kurang dah la ye. Oh ya, harga tak termasuk penghantaran. Nak jimat ┬áboleh pick up di Bandar Saujana Putra.

*update* Alhamdulillah dah dapat dijual. Akan diambil esok. Terima kasih kepada semua yang bertanya…

One thought on “(SOLD!) Aldo: Ego Convertible Car Seat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *