Dah pulang ke rumah…

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, semalam dah selamat pulang ke rumah. Punyalah berhabuk rumah sebab dah tinggal lama. Konon-konon macam, takpelah nak rehat dulu sebab belum sihat sepenuhnya. Tapi tak tahan tengok rumah huru-hara dan berhabuk-habuk. Selasa ada orang nak datang urut pula. Jadi, kena settlekan rumah juga.

Muadz takde, ikut tok ayah dan tok mak dia. Jadi dapatlah kami suami isteri uruskan rumah sikit. Kalau tak mesti dia asyik ajak main. huhuhu. Baby pun tak banyak meragam. Banyak tidur je. Dah balik rumah, dah macam-macam nak kena buat, maka stokin dan bengkung pun dah ke mana. huhuhu. Tapi kat rumah pakai selipar rumah. kat toilet pun ada selipar toilet. So okla sikit.

Tadi rasa macam banyak idea nak tulis. Tapi dah buat macam-macam, dah terlupa pula. InsyaAllah lain kali pula la sambung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *