Anak darjah satu

Assalamualaikum…

Rupanya dah 2 tahun blog ini tak berupdate. Macam-macam perubahan yang berlaku dalam hidup ini sehingga menyukarkan diri untuk update blog. Sejak tekun aktif berblog di Hanis Healthy Life, blog ini tertinggal sedikit. Kemudian macam-macam lagi yang berlaku menyebabkan blog sana pun susah nak update. InsyaAllah akan cuba aktif berblog semula. Harapnya sempat.

Update terkini, anak dah pun 3 orang, dan saya dah pun kembali bekerja. Baru je 2 bulan kerja. Tapi kerja ni agak busy juga dan tak boleh akses Facebook. Blog2 yang famous pun tak boleh akses. Nasib baik blog ni boleh akses. happy

Pejam celik anak yang sulung dah nak masuk darjah 1 tahun depan. Anak yang kedua dah nak masuk 4 tahun bulan 12 ni, dan masuk ke tadika 5 tahun, tahun depan. Si kecil dah pun berusia 1 tahun bulan 10 yang lepas. Bila anak masuk darjah 1 ni, automatik terasa makin tua pula. Banyak persediaan untuk anak nak masuk sekolah.

InsyaAllah nanti saya akan update sekolah pilihan kami yang mungkin boleh dijadikan panduan untuk kawan-kawan yang lain.

Buah hati ummi ayah

Buah hati ummi ayah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *