Dec 20

(SOLD!) Aldo: Ego Convertible Car Seat

Assalamualaikum…

Saya nak let go car seat. Masih baru, tak guna lagi, kotak pun still ada. Sebabnya tersilap beli. Ingatkan dia boleh adjust untuk duduk dan baring, rupanya tak boleh. Cuma boleh 1 kedudukan utk 1 masa.

Info lanjut tentang car set ni boleh tengok di http://www.littlewhiz.com/pd-aldo-ego-convertible-car-seat.cfm

Product Descriptions :-

Suitable from newborn to 4 years ( 0 to 18 kgs )

5 point security harness

Allow rear & forward facing

Internal cushion for extra comfort

Breathable fabric reduce the heat for tropical weather

Car seat weight : 8kg

Harga: RM130

Harapnya dapat beli car seat yang sesuai untuk Muadz lepas ni.

Ada sesiapa yang berminat?

car seat bersama model, Si Cilik Muadz

 

p/s – baru perasan saya tersalah letak harga rupanya. barang baru tapi less 50%. adoii.. tapi takpela, sebab dah tertulis, saya kekalkan harga tapi tak boleh nak kurang dah la ye. Oh ya, harga tak termasuk penghantaran. Nak jimat  boleh pick up di Bandar Saujana Putra.

*update* Alhamdulillah dah dapat dijual. Akan diambil esok. Terima kasih kepada semua yang bertanya…

Apr 16

FabulousMom fleamarket

Assalamualaikum..

Bagi sesiapa yang dapat newsletter dari FabulousMom tentu tahu, mereka akan mengadakan flea market Sabtu ni (esok la tu). Ini email dari FabulousMom.

Our flea market is back! Please invite your family members and friends…

We will be offering storewide 15% discount on that day(except for best buy items and spare parts of breastpumps) too to make this event a merrier one. :-) This storewide 15% is applicable for our Bandar Puchong Jaya outlet too, should you could not come over to TTDI for any reasons. (NOTE: flea market is at TTDI only).
Continue reading

Mar 18

Sale! Sale!

Assalamualaikum…

Tengok-tengok banyak betul sale ada dalam bulan ni dan awal bulan depan. Sempat ke nak pegi ye? macam banyak lagi barang tak beli tapi takut nak kejar semua tak dapat pula. Yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran. Takut pula nak beli last minutes, kot-kot terbersalin awal. Anyway, senaraikan je la sale yang ada. ada rezeki pergi. kalau tak, insyaAllah pergi mana yang boleh aje.

Babyjaya

Babyjaya Sale 13 March to 11 April 2010

A One-Stop Shop for your Baby

Baby Products on Sale:
Car Seat
Stroller
Travel System
Baby Cot
Breast Pump
Bottle Warmer
and more…

Time: 11am – 8pm (Except Tues)
(click Read more)
Continue reading

Mar 04

Jom shopping!

Assalamualaikum…

Dah beberapa hari cuba mencari macam mana nak buat supaya link-link di sebelah ada update. Senang sket nak tengok mana blog dan site yang ada berita terbaru dan berita menarik. Alhamdulillah…akhirnya berjaya juga. Dah lama install WP Social Blogroll plugins tapi asyik tak menjadi. Rupanya tertinggal satu step sahaja. Alhamdulillah, dah tau macam mana nak gunanya. Semalam ada terjumpa berita tentang My Dear Warehouse sale. Macam menarik je.

My Dear Baby & Children Products Warehouse Sale

4 to 14 March 2010

Products Offered:
Operated Car
High Chair
Stroller
Tricycle
Hammock Spring Cradle
Toiletries
Car Seat
Walker
Push Car

Terms: Cash and Credit Cards
Time: 9am – 7pm

Location:
34 Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong,
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Tel: 603 8060 0093/95

boleh tengok kat http://anythingmaternity.com/.

Weekend ketiga bulan ni pula ada Motherhood Expo 2010 kat Mid Valley.
Venue : Hall 1 , Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC)
Date : 19th – 21th March 2010
Time : 10:30am – 9:00pm
Admission : Entrance is FREE

Major Exhibit :
– Fitness & Slimming Beauty Services
– Maternity & Children’s Clothing and Accessories
– Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
– Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
– Diaper, Furniture and Toy Retailers
– Infant & Toddlers Safety Products
– Breastfeeding & Mommy’s Groups
– Early Education Products
– Financial & Insurance Institutions

Wah, bershopping sakan nampaknya bualn ni. Biasanya harga yang ditawarkan masa ada benda-benda macam ni sangat murah. Kalau murah boleh la beli barang-barang keperluan yang tak beli lagi.

Kat link sebelah saya ada letak 2 website yang selalu update tentang sale. Kalau ada sale terbaru senang la saya tau. Tapi buat masa ni berminat nak beli barangan baby je, kalau sale yang lain-lain tu kurang berminat sket. Ada juga letak satu blog yang promosi give away contest. Manala tau kalau-kalau rajin nak join contest ke. Boleh dapat hadiah. hee hee