Apr 20

Panduan Memilih Taska

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga melancarkan ebook Panduan Memilih Taska ni setelah delay beberapa lama atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Ebook ini dihasilkan atas kesedaran banyaknya kemalangan yang berlaku di Taska. Lebih menyedihkan bila ada Taska yang tidak berdaftar dan seolah-olah lepas tangan apabila kejadian tidak diingini berlaku.

Jadi, sebelum kejadian tidak diingini berlaku, kita berhak memilih yang terbaik. Rasulullah s.a.w sendiri suruh kita berusaha sebelum tawakkal kan. Mahu memilikinya? Klik sini.

Oh, serentak dengan pelancaran, saya juga turut mengadakan cabaran affiliate.

Hadiah yang Ditawarkan
1. Jualan 200 ke atas – Hadiah RM1000.00 + komisen *
2. Jualan 150 – 199 – Hadiah RM750.00 + komisen *
3. Jualan 100 – 149 – Hadiah RM500.00 + komisen *
4. Jualan 50 – 99 – Hadiah RM200 + Komisen *
5. Jualan 30 – 49 – Hadiah RM100 + Komisen *
6. Jualan 20 – 29 – Hadiah RM50 + Komisen *
7. Jualan 10 – 19 – Hadiah RM30 + Komisen *

***(Hanya 10 jualan sudah melayakkan anda untuk mendapat bonus)***

**Jumlah komisen bergantung kepada jualan sebenar

HADIAH TOP AFFILIATE (Selain daripada komisen dan hadiah asas)

Top 1External Hard disk 500GB + Voucher RM30 Hanis Amin Shaklee Store* (Minimum 100 Jualan)

Top 22GB mp3 player + Voucher RM25 Hanis Amin Shaklee Store (Minimum 80 Jualan)

Top 3USB Webcam + Voucher RM20 Hanis Amin Shaklee Store (Minimum 50 Jualan)

* Voucher melayakkan anda mendapat diskaun untuk pembelian mana-mana produk dari http://shaklee.hanisamin.com

Untuk info selanjutnya, sila layari http://www.wangcyber.com/forum/cabaran-wc/39250-cabaran-44-hari-pilihtaska-com-menangi-hdd-500gb-dan-lain-lain-hadiah-menarik.html

Nak sertai? Klik sini sekarang!

Daftar aje. Bahan-bahan promosi dah pun disediakan dalam ruangan tersebut.

Tak tahu cara promosi?

Saya berikan beberapa laman web untuk panduan anda ya!

http://rezqi.com/tag/cara-promosi-produk-affiliate
http://amirulcyber.com/msia/affliate-program/promosi-produk-affiliate-melalui-blog.html
http://www.endangkusman.com/promosi-url-affiliate/

Mar 14

Gempa bumi di Jepun

Assalamualaikum..

Jumaat petang yang lepas, kami dikejutkan dengan berita gempa bumi yang dahsyat di bumi Jepun. Patutlah petang tu tiada panggilan dari customer Jepun. Sebagai orang yang pernah tinggal di Jepun selama 4 tahun setengah, berita tentang Jepun terasa sangat dekat di hati. Apatah lagi memang pernah merasai gegaran di Jepun, cuma paling lama pun 5 minit.

Tapi, kali ini sangat hebat dan dahsyat. dari skala 7.9 naik ke 8.9. Kata seorang teman, mungkin juga naik ke 9.0. Walaupun hanya beza 0.1 tetapi memberi gegaran 30 kali ganda. Teman-teman di sana melaporkan sepanjang hari merasa gegaran. Lebih banyak bergegar dari tak bergegar. Pagi sabtu pun masih ada lagi gegaran. Kemudian, diikuti pula dengan tsunami yang sangat dahsyat. Innalillahi wainnailahiraji’um.
Continue reading

Nov 18

Cabaran affiliate ebook rahsia tangisan bayi

CABARAN AFFILIATE EBOOK RAHSIA TANGISAN BAYI

>>DAFTAR AFFILIATE DI SINI<<

http://rahsiatangisanbayi.com/member
Ebook “Rahsia Tangisan Bayi” Ini Dijual Dengan Harga RM30
Kami menghargai titik peluh rakan-rakan agen affiliate dalam membantu kami mempromosikan ebook ini.
Maka kami menyediakan komisen sebanyak 50% iaitu RM15 bagi setiap jualan

Continue reading

Oct 06

Rahsia Tangisan Bayi

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, akhirnya projek yang dirancangkan hampir siap. Insya-Allah saya akan melancarkan buku Rahsia Tangisan Bayi tidak lama lagi. Buku ini berbentuk ebook (digital book), boleh download dan terus baca setelah urusan jual beli selesai. Kalau nak print dan baca pun boleh.

Buku ini ini menerangkan sebab bayi menangis, cara memahami maksud tangisan serta cara menanganinya. Ebook ini bertujuan membantu ibu-ibu baru (khususnya) untuk memahami tangisan bayi mereka. Tapi kalau ibu-ibu lama nak cuba pun boleh juga. InsyaAllah akan lebih mudah mengurus anak lepas ni.
Continue reading

Apr 22

Pemakanan dalam pantang

Assalamualaikum…

Akhirnya saya berjaya menyiapkan ebook Tips pemakanan dan resipi dalam pantang seperti yang dijanjikan. Lama betul berjanji, akhirnya baru nak siap. Salah satu sebabnya adalah kerana saya sendiri nak print untuk kegunaan saya semasa dalam pantang nanti. laughing Saya dah pun selamat print dan letak bersama-sama beg buku bayi yang saya akan bawa ke rumah mak nanti.

Saya letakkan semua maklumat yang saya dapat untuk penjagaan bayi dan ibu semasa dalam pantang dalam satu beg untuk memudahkan. Buku tu hanyalah hasil pencarian saya, bukan pendapat peribadi. Tetapi saya ada membuang dan menambah maklumat yang saya rasakan perlu dan sesuai dengan saya. Jadi, untuk orang lain mungkin terdapat sedikit perbezaan.
Continue reading

Mar 18

Sale! Sale!

Assalamualaikum…

Tengok-tengok banyak betul sale ada dalam bulan ni dan awal bulan depan. Sempat ke nak pegi ye? macam banyak lagi barang tak beli tapi takut nak kejar semua tak dapat pula. Yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran. Takut pula nak beli last minutes, kot-kot terbersalin awal. Anyway, senaraikan je la sale yang ada. ada rezeki pergi. kalau tak, insyaAllah pergi mana yang boleh aje.

Babyjaya

Babyjaya Sale 13 March to 11 April 2010

A One-Stop Shop for your Baby

Baby Products on Sale:
Car Seat
Stroller
Travel System
Baby Cot
Breast Pump
Bottle Warmer
and more…

Time: 11am – 8pm (Except Tues)
(click Read more)
Continue reading

Jan 28

Checklist Ibu & Bayi

Assalamualaikum..

Alhamdulillah…Dah berjaya menyiapkan ebook percuma checklist ibu & bayi. Checklist ni untuk memastikan tiada keperluan yang tertinggal di dalam menyambut kelahiran orang baru. Checklist ni saya kumpulkan dari yang saya dapat dalam buku dan juga website dan saya tambah dan tolak sedikit mengikut keperluan yang saya rasa perlu.

Checklist ini mengandungi keperluan semasa di hospital, semasa dalam pantang dan keperluan bayi dari pakaian hinggalah tempat tidur. Harap ebook ini dapat bermanfaat kepada semua.

Untuk download, klik aje pada gambar banner di sebelah dan isikan nama dan email. link untuk download akan diberi pada email.

Ataupun klik SINI.