Sparekit Medela baru

Assalamualaikum..

Minggu lepas dah dapat Sparekit medela yang baru. Beli sparekit dan breastshield sekali dari Mybreastpumpshop.

Sparekit Medela FS



Breastshield Medela FS

Walaupun belum setahun pakai tapi breastshield tu dah lari bentuknya. sparekit tu pula selalu leaking. Agaknya saya yang tak pandai jaga barang-barang ni kot. huhuhu. orang lain pakai lama elok je. dah lama sebenarnya tapi macam masih ok so pakai juga la.

Hari tu tengok breastshield tu dah kehitaman sedikit. pastu permukaan dia pun dah tak licin. Jadi, order juga 2 barang ni. Alhamdulillah, servisnya memang best. Bagi email cepat je dah dapat jawapan. buat pembayaran terus dia poskan. Tak lama pun.

Dah try pakai, alhamdulillah dah takde leaking. sedutan pun kuat. kalau tak sebelum ni kena kuatkan baru boleh pam banyak.

Semoga hasil pam bertambah baik lepas ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *